Investeer in jezelf!

Trainingen

Wil je een training in je salon laten verzorgen? Dat kan! Onderstaand vind je de mogelijkheden met de bijbehorende prijzen per persoon. De prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Wil je de training samen met een collega volgen? Dan ontvangen jullie beide maar liefst € 100,- korting! (M.u.v. de Training Team Spirit Training.)

De mogelijkheden

Marketing & Verkoop

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Tijdens deze training leer je hoe je op een comfortabele manier je producten en diensten kunt verkopen. Zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan het pushen bent.

Ook leer ik je hoe je je producten en diensten kunt aanprijzen op je website, op Facebook en op Instagram. Helemaal geen kaas gegeten van social media? Geen probleem! Je leert het in deze training.

 

Deze training kun je ook bij Friske in Woerden volgen (zie agenda onderaan deze pagina). De kosten voor de training zijn dan € 139,- excl. BTW, incl. koffie, thee en lunch.

Coaguleren

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Of je nu een spotremover, een TeleWay of een ander apparaat hebt, de theorie en vaardigheden zijn hetzelfde. In deze training leer je hoe je littekenloos pigmentvlekjes, fibromen, teleangiëctastieën en vele andere huidoneffenheden weghaalt. Staat jouw coagulatie-apparaat te verstoffen omdat je het gevoel hebt dat je er niet vaardig genoeg in bent? Doe dan de training coagulatie en zorg ervoor dat je zelfverzekerd aan de slag gaat met dit mooie apparaat!

Nog niet in het bezit van een coagulatie-apparaat? Laat het me weten. Ik adviseer je graag, rekening houdend met wat bij jouw salon en doelgroep past.

Bindweefselmassage gelaat

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Veruit de meest populaire training omdat het effect van deze massage zó mooi is. Echt een aanwinst voor je huidinstituut. Zeker wanneer je focus ligt op huidverbetering. Deze massage heeft als resultaat: rimpelvermindering, verbetering van de doorbloeding, een beter opnamevermogen van de huid en versteviging van de verslapte huid. En dat zonder chemische stoffen of medische ingrepen.

De kostprijs van deze behandeling is heel laag, omdat er bijna geen tussenstof word gebruikt. Een mooie boost voor je klanten en voor je omzet dus!

Bindweefselmassage gelaat Expert

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Dit is een vervolgtraining op de Training Bindweefselmassage Gelaat. Tijdens deze training gaan we nog iets dieper in op de theorie, schaven we je massagetechnieken bij waar nodig en leer je extra vaardigheden om je massage nog verder te professionaliseren.

Ook wanneer je al een hele tijd niks met de bindweefselmassage gedaan hebt is dit een geschikte training. Je zult na deze training weer zelfverzekerd en enthousiast aan de slag gaan met de massage!

Bindweefselmassage Lichaam

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Een pittige lichaamsmassage met als resultaat: vermindering van cellulitis, verbetering van de doorbloeding en een strakkere huid. Deze training bevat het aanleren van bindweefselmassagegrepen op de bovenbenen, billen, buik en rug. Voor klanten die aan het afvallen zijn (of veel afgevallen zijn), zij verliezen hiermee centimeters door een strakkere huid. Daarnaast is het heel geschikt om verkleefd vetweefsel (zoals bij cellulitis) los te maken.

Hot-Stone massage

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Hot-Stone massages zijn een mooie aanvulling op je behandelaanbod. In deze training leer ik je hoe je de Hot Stones op verschillende manieren kunt gebruiken. Zowel een super ontspannende massage van het gezicht als een massage van de rug die helpt om spieren los te maken.

Wil je de training volgen maar heb je nog geen Hot Stone apparaat? Laat me weten wat je wensen zijn, dan verwijs ik je naar de juiste leverancier.

Microdermabrasie

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Wil je meer bereiken op het gebied van huidverbetering? Dan is Microdermabrasie een absolute aanrader! Volg de training en maak  jouw klanten blij met een egale, gladde huid.

Nog geen apparaat gekocht? Lees in mijn blog over Microdermabrasie wat de beste keuze is voor jouw salon. Laat me weten wat je wensen zijn, misschien kan ik je helpen de juiste leverancier te vinden.

Teamspirit

Duur: 6 uur  |  Kosten: 499,-

Heb je een salon met personeel? Dan is deze training een echte aanrader. Samen met je personeel ga je opdrachten doen om de samenwerking te optimaliseren. Jullie krijgen training in verkoop, communicatie en teamwork. Daarnaast gaan jullie onderzoeken hoe jullie het beste ieders talenten kunnen benutten. Een positieve boost voor de samenwerking.

De prijs van deze training gaat uit van een groep van 2 tot 6 personen. Boven de 6 personen kost de training € 50,- (excl.BTW) per persoon extra persoon.

Relaxing face & headmassage

Duur: 5 uur  |  Kosten: 299 ,-

Deze massage is een toevoeging op je gezichtsbehandeling. Een totaal andere gezicht- en hoofdhuidmassage als je gewend bent te geven. Puur gericht op ontspanning. Een aanrader wanneer je je assortiment wilt uitbreiden met een wellness gezichtsbehandeling. Of wanneer je gewoon wat nieuwe technieken wilt aanleren om de afwisseling voor jezelf erin te houden.

Inschrijven

Agenda

Marketing & Verkoop Training

7 oktober 2019 VOL

17 februari 2020 VOL

Geïnteresseerd of vragen?

Heb je een andere hulpvraag? Neem contact op, er is veel mogelijk.
Ik zie er naar uit om je te helpen!