Training coaguleren

Investeer in jezelf!

Trainingen

Wil je een training in je salon laten verzorgen? Dat kan! Onderstaand vind je de mogelijkheden met de bijbehorende prijzen per persoon. De prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Wil je de training samen met een collega volgen? Dan ontvangen jullie beide tot maar liefst € 100,- korting! (M.u.v. de Training Team Spirit Training.)

Naast trainingen op locatie biedt Friske online trainingen aan. Meld je aan en volg trainingen op je eigen tempo. Je ontvangt een inlogcode waarmee je kunt inloggen waar en wanneer je maar wilt.

Trainingen op locatie

Marketing & Verkoop

Duur: 5 uur  |  Kosten: 319  euro (excl. BTW)

Tijdens deze training leer je hoe je op een comfortabele manier je producten en diensten kunt verkopen. Zonder dat je het gevoel krijgt dat je aan het pushen bent.

Ook leer ik je hoe je je producten en diensten kunt aanprijzen op je website, op Facebook en op Instagram. Helemaal geen kaas gegeten van social media? Geen probleem! Je leert het in deze training.

 

Deze training kun je ook bij Friske in Woerden volgen (zie agenda onderaan deze pagina). De kosten voor de training zijn dan € 139,- excl. BTW, incl. koffie, thee en lunch.

Coaguleren

Duur: 3 – 5 uur  |  Kosten: vanaf 199,- euro (excl. BTW)

Of je nu een spotremover, een TeleWay of een ander apparaat hebt, de theorie en vaardigheden zijn hetzelfde. In deze training leer je hoe je littekenloos pigmentvlekjes, fibromen, teleangiëctastieën en vele andere huidoneffenheden weghaalt. Staat jouw coagulatie-apparaat te verstoffen omdat je het gevoel hebt dat je er niet vaardig genoeg in bent? Doe dan de training coagulatie en zorg ervoor dat je zelfverzekerd aan de slag gaat met dit mooie apparaat!

Nog niet in het bezit van een coagulatie-apparaat? Laat het me weten. Ik adviseer je graag, rekening houdend met wat bij jouw salon en doelgroep past.

De prijs en de duur van de training zijn afhankelijk van het type coagulatie apparaat.

*Voor deze training krijg je accreditatiepunten bij het Skinregister.

Bindweefselmassage gelaat

Duur: 5 uur  |  Kosten: 319 ,- (excl. BTW)

Veruit de meest populaire training omdat het effect van deze massage zó mooi is. Echt een aanwinst voor je huidinstituut. Zeker wanneer je focus ligt op huidverbetering. Deze massage heeft als resultaat: rimpelvermindering, verbetering van de doorbloeding, een beter opnamevermogen van de huid en versteviging van de verslapte huid. En dat zonder chemische stoffen of medische ingrepen.

De kostprijs van deze behandeling is heel laag, omdat er bijna geen tussenstof word gebruikt. Een mooie boost voor je klanten en voor je omzet dus!

Bindweefselmassage gelaat Expert

Duur: 5 uur  |  Kosten: 319 ,-

Dit is een vervolgtraining op de Training Bindweefselmassage Gelaat. Tijdens deze training gaan we nog iets dieper in op de theorie, schaven we je massagetechnieken bij waar nodig en leer je extra vaardigheden om je massage nog verder te professionaliseren.

Ook wanneer je al een hele tijd niks met de bindweefselmassage gedaan hebt is dit een geschikte training. Je zult na deze training weer zelfverzekerd en enthousiast aan de slag gaan met de massage!

Bindweefselmassage Lichaam

Duur: 5 uur  |  Kosten: 319 ,- (excl. BTW)

Een pittige lichaamsmassage met als resultaat: vermindering van cellulite, verbetering van de doorbloeding en een strakkere huid. Deze training bevat het aanleren van bindweefselmassagegrepen op de bovenbenen, billen, buik en rug. Voor klanten die aan het afvallen zijn (of veel afgevallen zijn), zij verliezen hiermee centimeters door een strakkere huid. Daarnaast is het heel geschikt om verkleefd vetweefsel (zoals bij cellulite) los te maken.

Gezichtsgymnastiek

Duur: 3,5 uur  |  Kosten: 229 ,-

Tijdens deze training leer ik je hoe je een leuke workshop kunt geven aan je klanten. Zodat jouw klanten elke dag bewust bezig zijn om hun huid gezond en fit te houden. Fitness voor het gezicht dus eigenlijk ;-).

Gezichtsgymnastiek zorgt voor gezonde mimische spieren en dus voor een strakkere huid. Daarnaast is de workshop natuurlijk vooral erg leuk om te geven. Eventueel kun je de workshop ook online geven.

Naast gezichtsgymnastiek leer je jouw klanten hoe zij hun gezichtshuid kunnen reinigen en activeren met behulp van cups.

Hot-Stone massage

Duur: 4 uur  |  Kosten: 289 ,-

Hot-Stone massages zijn een mooie aanvulling op je behandelaanbod. In deze training leer ik je hoe je de Hot Stones op verschillende manieren kunt gebruiken. Zowel een super ontspannende massage van het gezicht als een massage van de rug die helpt om spieren los te maken.

Wil je de training volgen maar heb je nog geen Hot Stone apparaat? Laat me weten wat je wensen zijn, dan verwijs ik je naar de juiste leverancier.

Rug-, nek-, schoudermassage

Duur: 4 uur  |  Kosten: 289 ,-

Wil je mensen helpen door middel van massage om spierklachten te verminderen? Dan is deze training een absolute aanrader! De spieren van de rug-, nek- en schouders zijn vaak gevoelig en veroorzaken vaak pijnklachten. Hoe fijn is het dan als je weet hoe je deze spieren niet alleen kan laten ontspannen maar ook hoe je de spieren met vakkundige massagegrepen kunt los masseren?

Teamspirit

Duur: 5 uur  |  Kosten: vanaf € 499,-

Heb je een salon met personeel? Dan is deze training een echte aanrader. Samen met je personeel ga je opdrachten doen om de samenwerking te optimaliseren. Jullie krijgen training in verkoop, communicatie en teamwork. Daarnaast gaan jullie onderzoeken hoe jullie het beste ieders talenten kunnen benutten. Een positieve boost voor de samenwerking.

De prijs van deze training gaat uit van een groep van 2 tot 6 personen. Boven de 6 personen kost de training € 50,- (excl.BTW) per persoon extra persoon.

Relaxing face & headmassage

Duur: 5 uur  |  Kosten: 319 ,-

Deze massage is een toevoeging op je gezichtsbehandeling. Een totaal andere gezicht- en hoofdhuidmassage als je gewend bent te geven. Puur gericht op ontspanning. Een aanrader wanneer je je assortiment wilt uitbreiden met een wellness gezichtsbehandeling. Of wanneer je gewoon wat nieuwe technieken wilt aanleren om de afwisseling voor jezelf erin te houden.

Online trainingen

Detox Training

Inhoud: 3 modules + naslagwerk + Detoxkuur | Kosten: 299  euro (excl. BTW)

Gezonde darmen = een gezonde huid!

 

Tijdens deze training leer je hoe je huidverbetering van binnenuit kunt bewerkstelligen. Je leert hoe ons lichaam voedingsstoffen verwerkt en hoe gifstoffen afgevoerd kunnen worden.

 

Deze training komt voort uit een samenwerking met Innerwave. Innerwave biedt zorgvuldig samengestelde detoxkuren en voedingssupplementen aan. Bij deze training ontvang je de Milde Detoxkuur van Innerwave (t.w.v. 144,95 euro). Tijdens of na het volgen van de Detox Training kun je de kuur zelf ervaren, ik begeleid je daar persoonlijk in.

 

Naast de kuurbox krijg je het theorieboek thuisgestuurd. Hierin staat aanvullend studiemateriaal. Dit is bedoeld als studiemateriaal en naslagwerk, je krijgt geen toets.

 

Na deze training kun je uitleggen hoe het ontgiftingsproces in zijn werk gaat en hoe de huid daardoor kan verbeteren. Daarnaast kun je vanaf dan klanten gaan begeleiden tijdens de Milde Detoxkuur van Innerwave.

Business Boost Training

Inhoud: 8 modules | Kosten: 299 ,- (excl. BTW)

Ben jij starter in de schoonheidsbranche? Of ben jij al een tijd geleden begonnen met je onderneming maar heb je nooit een goed doordacht ondernemingsplan gemaakt? Of ben je toe aan een doorstart, een nieuw, weloverwogen concept? Dan is deze training echt iets voor jou!

 

In deze training leer je alles over klantenwerving, doelgroepbepaling en kostprijsberekening.  Ik zet je aan het denken over waar jouw kwaliteiten en kansen liggen, wat je uitstraalt naar je klanten toe en wat voor ondernemer je eigenlijk wil zijn. Je gaat onderzoeken waar je kunt snijden in je kosten en waar je kunt groeien in je inkomsten. En uiteindelijk schrijf je een ondernemingsplan, een leidraad waar je de komende jaren op terug kunt vallen.

 

Hoe werkt het? Na de betaling krijg je inloggegevens en kun je inloggen op de Members website van Friske. Je kunt de training volgen op je eigen tijd, in je eigen tempo.  De training bestaat uit 8 delen. Elk deel bevat een video en een PDF bestand met opdrachten. De opdrachten maak je voor jezelf. Als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen.

 

De training is specifiek gemaakt voor schoonheidssalons maar is ook zeker geschikt voor nagelsalons, massagesalons, pedicures, zonnestudio’s, enz.

 

Dus, wil jij nu eindelijk echt gaan groeien met je onderneming? Wil je weten hoe je klanten bereikt en behoud, wil je verder met een goed doordacht plan? Schrijf je dan nu direct in en start met groeien!

Geïnteresseerd of vragen?

Heb je een andere hulpvraag? Neem contact op, er is veel mogelijk.
Ik zie er naar uit om je te helpen!