Ondernemend, open-minded en sociaal.

OVER MIJ

Mijn naam is Elize Bos – de Jong. 38 jaar jong, levensgenieter, mensenmens, moeder van 2 dochters en 1 bonuszoon, getrouwd met de leukste en sinds mijn 19e onderneemster in de beautybranche. Mijn hart ligt dus al heel lang in deze branche, waar elke dag wel weer iets vernieuwends is.

 

In 2005 startte ik mijn eigen beautysalon aan huis. Ik werkte 9 jaar lang als zelfstandige zonder personeel, met verschillende cosmeticamerken en met diverse huidverbeterende apparatuur. Toen begon mijn ondernemersgeest onrustig te worden. Ik zocht een nieuwe uitdaging, bedacht een heel nieuw concept en opende in 2014 mijn tweede schoonheidssalon. In deze salon heb ik ook met personeel gewerkt en ben ik samenwerkingen aangegaan met diverse branchegerelateerde bedrijven.

 

In de jaren dat ik mijn eigen schoonheidssalons runde ben ik best wel wat valkuilen tegengekomen. Eigenwijs als ik was (en ben), heb ik veel geleerd van mijn eigen fouten. Ook heb ik veel geleerd van allerlei trainingen die ik in de loop van de jaren gevolgd heb. Die kennis wil ik nu graag delen met andere beauty-ondernemers / schoonheidsspecialistes. Samen kijken naar waar verbetering te behalen valt in jouw schoonheidssalon.

 

Het allerleukste aan mijn vak is dat ik mijn trainingen altijd op locatie geef. Hierdoor heb ik al zoveel leuke plekken gezien, in Nederland en in België. Elke schoonheidssalon heeft zo weer haar eigen charme en ieder huidinstituut haar eigen aanpak. Dat ik dan nog een stukje vakkennis mag doorgeven, is echt elke keer weer een cadeau voor mij.

 

Dus, ben jij schoonheidsspecialiste en ben je klaar om je vakvaardigheden uit te breiden, dan ben je aan het juiste adres. Op mijn website staan diverse trainingen. Naast deze trainingen biedt ik ook maatwerk. Neem contact op, geen vraag is te gek!

 

Ik zie ernaar uit om de uitdaging samen met jou aan te gaan!

 

Enthousiaste groet,
Elize Bos