Ondernemend, open-minded en sociaal.

OVER MIJ

Mijn naam is Elize de Jong. 35 jaar jong, levensgenieter, mensenmens, moeder van 2 dochters en sinds mijn 19e onderneemster in de beautybranche. Ondernemen is mijn passie. De uitdaging van het uitdenken van een businessplan of het verbeteren van een concept geven me enorm veel energie.

 

In 2005 startte ik mijn eigen beautysalon aan huis. Ik werkte 9 jaar lang als zelfstandige zonder personeel, met verschillende cosmeticamerken en met diverse huidverbeterende apparatuur. Toen begon mijn ondernemersgeest onrustig te worden. Ik zocht een nieuwe uitdaging, bedacht een heel nieuw concept en opende in 2014 mijn tweede schoonheidssalon. In deze salon heb ik ook met personeel gewerkt en ben ik samenwerkingen aangegaan met diverse branchegerelateerde bedrijven.

 

In de jaren dat ik mijn eigen schoonheidssalons runde ben ik best wel wat valkuilen tegengekomen. Eigenwijs als ik was (en ben), heb ik veel geleerd van mijn eigen fouten. Ook heb ik veel geleerd van allerlei trainingen die ik in de loop van de jaren gevolgd heb. Die kennis wil ik nu graag delen met andere beauty-ondernemers. Samen kijken naar waar verbetering te behalen valt in jouw schoonheidssalon.

 

Ik zie ernaar uit om de uitdaging samen met jou (en je personeel) aan te gaan!

 

Enthousiaste groet,
Elize de Jong