Waar kan ik je mee helpen?

Diensten

Friske betekent ‘vers’ in het Deens en ‘fris’ in het Noors. Met Friske wil ik jouw kennis van het vak verrijken of opfrissen. Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan om door middel van training of advisering jouw bedrijf (weer) op de kaart te zetten. Onderstaand de mogelijkheden. Heb je zelf andere ideeën over hoe ik je zou kunnen helpen? Laat het me weten, ik denk graag in mogelijkheden!

BUSINESS TOUCH UP

BUSINESS TOUCH UP

Heb je behoefte aan een frisse blik op je onderneming? Of wil je eens met iemand sparren over het functioneren van je bedrijf? Laat dan een business Touch Up doen. Voor € 199,- (excl. reiskosten, excl. BTW) kom ik bij je langs voor een eenmalig, uitgebreid coachingsgesprek. Afhankelijk van je hulpvraag geef ik je hulp en praktische tips. Woon je wat verder weg? Dan kunnen we de Business Touch Up ook via Facetime of Skype doen. Besluit je na de Business Touch Up dat je een langer coachingstraject (Business Upgrade) aan wil gaan dan vervallen de kosten van de Touch Up.

Salonscan

TRAININGEN

Friske geeft trainingen in ondernemersvaardigheden en vakinhoudelijke trainingen voor schoonheidsspecialisten of masseurs. De vakinhoudelijke trainingen worden op locatie gegeven. Je hoeft er de deur dus niet voor uit! De trainingen in ondernemersvaardigheden variëren van locatie. Enkele trainingen kunnen ook op locatie, andere trainingen zijn in het midden van het land; op het kantoor van Friske in Woerden. Naast fysieke trainingen biedt Friske ook online trainingen aan.

 

Voor meer info over de training, klik hier. Een privétraining op locatie doe je al vanaf € 299,- (excl. BTW en reiskosten). Als je een training op locatie laat verzorgen en je doet dit samen met een collega dan krijg je maar liefst € 100,- korting p.p.

Button 299@2x

BUSINESS UPGRADE

Een business upgrade is een coachingstraject van 3 tot 12 maanden. Tijdens dit traject gaan we samen zoeken naar hoe we jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. We doorlopen je hele concept om te zien waar verbetering of verandering wenselijk is. Als je verandering wilt, dan gaan we daar samen over sparren, brainstormen en plannen maken.

Samen gaan we jouw doelen voor de komende periode opstellen. Ik ben de stok achter jouw deur waardoor je effectiever omgaat met je voornemens. Aan jou de uitdaging om kritisch naar jezelf en naar je bedrijf te durven kijken. Ik reik je tips en tools aan die ik vanuit mijn eigen ervaringen heb opgedaan.

Een Business Upgrade doe je al vanaf € 1999,- (excl. BTW en reiskosten).

Button 1999@2x

STARTERS

Ben je schoonheidsspecialiste en wil je een eigen huidinstituut opzetten? Het goed neerzetten van je bedrijf is belangrijk voor je toekomst. En daarom is een beetje hulp vaak erg welkom. Ik wil je er graag bij helpen! Van het opzetten van je administratie tot de inrichting van je salon, waar jij maar hulp bij kunt gebruiken. Hulp bij het starten is al mogelijk vanaf € 250,-, afhankelijk van je hulpvraag. Tijdens het intakegesprek bespreken we waar ik je mee ga helpen en geef ik een duidelijk kostenplaatje.

Vanaf 250 euro

Geïnteresseerd of vragen?

Heb je een andere hulpvraag? Neem contact op, er is veel mogelijk.
Ik zie er naar uit om je te helpen!