Wat past bij jou?

Diensten

Friske betekent ‘fris’ in het Deens en ‘gezond’ in het Noors. Met Friske wil ik jouw bedrijf weer fris en gezond maken. Samen met jou wil ik de uitdaging aangaan om door middel van training of advisering jouw bedrijf op de kaart te zetten. Onderstaand wat mogelijkheden. Heb je zelf andere ideeën over hoe ik je zou kunnen helpen? Laat het me weten, ik denk graag in mogelijkheden!

BUSINESS TOUCH UP

BUSINESS TOUCH UP

Heb je behoefte aan een frisse blik op je onderneming? Of wil je eens met iemand sparren over het functioneren van je bedrijf? Laat dan een business Touch Up doen. Voor € 199,- (excl. reiskosten, excl. BTW) kom ik bij je langs. Afhankelijk van je hulpvraag geef ik je hulp en praktische tips. Woon je wat verder weg? Dan kunnen we de Business Touch Up ook via Facetime of Skype doen. Besluit je na de Business Touch Up dat je een langer traject (Business Upgrade) aan wil gaan dan vervallen de kosten van de Touch Up.

Salonscan

BUSINESS BOOST

Een 2-daagse training waarin o. a. marketing, Social Media, productverkoop, prijsberekening en doelgroepbepaling aan de orde komen. Tijdens deze training is er veel ruimte om met andere beautyondernemers te sparren, te brainstormen en van elkaar te leren. Het doel van deze training is een opfrisser in je ondernemerschap. De eerste dag heeft als doel om je nieuwe inspiratie te geven voor je onderneming. Op de tweede dag kijken we terug hoe het je vergaan is, bespreken we struikelblokken en zetten we de puntjes op de ‘i’.

 

De trainingen vinden plaats in Woerden en zijn inclusief een luxe lunch.

Button 299@2x

BUSINESS UPGRADE

Samen met jou wil ik met een frisse wind door je bedrijf heen gaan. We onderzoeken waarmee we je salon een upgrade kunnen geven. Een proces waarin je leert om anders te durven kijken naar je bedrijf. Zodat je na afloop van dit traject weet welke kant je met je bedrijf op wilt en je weer zelfverzekerd achter je business staat!
Een business upgrade is een traject wat gemiddeld 3 tot 12 maanden duurt. Tijdens dit traject gaan we samen zoeken naar hoe we jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. We doorlopen je hele concept om te zien waar verbetering of verandering wenselijk is. Soms houdt dit in dat we een geheel nieuwe website of een geheel nieuw interieur gaan laten bouwen. Het kan ook resulteren in een andere manier van behandelen, het verhuizen naar een ander bedrijfspand of het aannemen van personeel. Alles is mogelijk. De veranderingen worden zo groot of zo klein als je zelf wilt.

Button 1999@2x

STARTERS

Ben je schoonheidsspecialiste en wil je een eigen huidinstituut opzetten? Het goed neerzetten van je bedrijf is belangrijk voor je toekomst. En daarom is een beetje hulp vaak erg welkom. Ik wil je er graag bij helpen! Van het opzetten van je administratie tot de inrichting van je salon, waar jij maar hulp bij kunt gebruiken. Hulp bij het starten is al mogelijk vanaf € 250,-, afhankelijk van je hulpvraag. Tijdens het intakegesprek bespreken we waar ik je mee ga helpen en geef ik een duidelijk kostenplaatje.

Vanaf 250 euro

Geïnteresseerd of vragen?

Heb je een andere hulpvraag? Neem contact op, er is veel mogelijk.
Ik zie er naar uit om je te helpen!